Menu

Sofware de proiectare

>>

Software proiectare mobilier

  • nika utilaje cabinet vision software CAD/CAM de proiectare mobilier
  •  

    SOFWARE PROIECTARE MOBILIER CABINET VISION
     

    Formular cerere ofertaCabinet Vision este lider pe piața mondială în soluții pentru producătorii de mobilă. Fiind o soluție modulară, software-ul nostru este potrivit pentru orice companie, de la atelierele mici cu producție manuală, până la producătorii mari care au linii de producție automate. Cabinet Vision le permite utilizatorilor să reducă masiv utilizarea materialelor și costurile forței de munca prin eficientizarea procesului de producție.
Nika Utilaje este reprezentatul exclusiv Cabinet Vision in Romania. Pe noi, cei 25 de ani de experiență ne-au învățat care sunt așteptările principale ale producătorilor de mobilă, iar Cabinet Vision satisface toate aceste așteptări, reușind sa automatizeze și să integreze complet proiectarea în procesul de producție.

Cabinet Vision este mai mult decat un software CAD/CAM, este o solutie completa de design si productie pentru industria mobilei. Cu peste 35,000 uilizatori in 52 tari, Cabinet Vision dezvolta solutii software de peste 30 ani. Astfel, reusim sa implementam Industry 4.0 in Romania prin aducerea programului software in tara noastra.

Diagrama Cabinet Vision in romana

Cabinet Vision poate realiza design-uri personalizate de corpuri si de camere, randari foto-realistice, optimizarea materialelor, oferte de pret si cost de productie, liste de taiere si liste de materiale. Cabinet Vision poate crea automat fisiere gata de lucru pentru CNC-uri tip Nesting sau punct cu punct, fierastraie CNC, masini de gaurit si inserat, circulare de retezat si alte tipuri de utilaje CNC.

Cabinet Vision iti aduce toata puterea modelarii 3D si ceva in plus. Cabinet Vision permite producatorilor de mobilier din panouri sau din lemn masiv – de la ateliere mici la linii mari de productie – sa automatizeze si sa integreze complet proiectarea in procesul de productie.

Cabinet Vision este esential pentru afacerile care doresc sa isi automatizeze operatille. Va permite sa generati automat toate desenele de productie.

Mai jos puteti vizualiza un clip video demonstrativ al software-ului Cabinet Vision

CREATI DESENE DE LUCRU DETAILATE
• Obtineti automat vederi ale fiecarui perete, a fiecarui corp si chiar a fiecarei piese.
• Folositi functiile CAD 2D pentru a face documente de productie personalizate
• Generati instructiuni de asamblare folosind vederea explodata a corpurilor si functiile speciale


  • Cabinet Vision demonstratie wireframe pentru Romania


  • screenshot Cabinet Vision mobila explodata

EDITARE CORPURI
Zona de editare corpuri va permite sa creati cele mai complexe corpuri in cateva secunde. Interfata usor de folosit va da puterea sa decideti rapid cum va arata fata si interiorul unui corp fara sa fie nevoie sa adaugati manual piese si dimensiuni parametrice pentru acestea.
Verificare Vizuala Cabinet Vision permite vizualiarea fiecarui obiect din orice unghi. Verificati orice obiect folosind vederea explodata si vederea subcomponentelor. Validarea vizuala a pieselor si imbinarilor permite verificarea tolerantelor, lufturilor, deschiderea usilor si a sertarelor etc.
Control fara precedent al pieselor: va oferim control complet al fiecarei piese din corp. Puteti dimensiona piesele conform cerintelor din fabrica, iar apoi puteti tipari desene cu cote si operatii pentru acestea. Mai apoi verificati si confirmati toate piesele si operatiile inainte ca acestea sa fie trimise in fabrica unde vor fi prelucrate automat pentru a se incadra in corp, inclusiv prelucrarile pentru imbinarea acestora.

 

Editor Cabinet Vision
 

FUNCTII SUPLIMENTARE
• Etichetare – LABEL IT Etichetele permit operatorului de CNC sau Circular sa vada clar piesa, etichetele fiind tiparite doar la selectarea piesei, iar apoi lipite.

 

Cabinet Vision functie etichetare
 

• Editor Rapoarte Chiar daca Cabinet Vision este livrat impreuna cu pana la 150 rapoarte, tot poate exista un anumit format pe care sa nu il avem. Cu editorul de rapoarte va puteti crea si edita propriile rapoarte cu informatiile si aspectul potrivit pentru afacerea voastra.

 

Cabinet Vision raportare
 

• Aliniere piese Aveti nevoie ca piesele sa fie incadrate in panou exact ca pe fata corpului ? Nicio problema! Acest modul va permite sa aliniati modelele de pe piese atat pe verticala, cat si pe orizontala pentru un corp sau un grup de corpuri.

 

Cabinet Vision in detaliu pentru Romania
 

• Cabinet Vision va permite sa creati usi din MDF personalizate cu multiple prelucrari pe ele si sa le exportati catre CNC prin S2M Center. Instructiunie complete pentru CNC sunt create automat din proiectul de usa.

 

Cabinet Vision functie S2M