Obiectivul nostru este cel de a furniza precizie, performanta si inovatie. Nika Utilaje se identifica cu servicii si produse de calitate premium care satisfac nevoile individuale ale clientilor, promovand productivitatea in prelucrarea lemnului, oferind sprijin si anticipand nevoi, asigurand consultanta si suport tehnic ulterior, cum ar fi: consultanta de specialitate, instalare, instruirea personalului si mentenanta utilajelor.

Nika Utilaje ofera solutii tehnice orientate catre calitate care pun la dispozitie diverse utilaje din domeniul prelucrarii lemnului, mai robuste si mai precise, Aceste caracteristici fac din compania noastra un partener strategic in dezvoltarea proiectelor dumneavoastra.

Oferim echipamente de ultima generatie capabile sa solutioneze sarcini dintre cele mai diverse si complexe generate de specificul activitatii clientilor nostri. Toate utilajele din portofoliul nostru de produse beneficiaza de service, compania noastra putand furniza piese de schimb din stoc sau la comanda.

Nika Utilaje este in permanenta la curent cu ultimele noutati din domeniul prelucrarii lemnului si a produselor derivate, dezvoltand relatii stabile cu producatorii de utilaje si cu clientii nostri, fiind intotdeauna pregatiti sa oferim solutii moderne, eficiente si de perspectiva. Intreg portofoliul pus la dispozitia clientilor nostri respecta riguroasele standarde europene de calitate impuse tehnologiei, produselor premium si serviciilor de top.

Experienta

  • NIKA UTILAJE a aparut din initiativa unei echipe de profesionisti, cu peste 20 ani de experienta in domeniul comercializarii utilajelor si sculelor pentru prelucrarea lemnului. Scopul a fost creare unui angrenaj care ofera solutii corecte si adaptate cerintelor clientului.
  • Increderea continua acordata noua de catre clienti este cea mai buna referinta pentru profesionalismul si implicarea echipei.

    Va prezentam cateva dintre proiectele care ne servesc drept referinta.

Expertiza

  • Multumita experientei vaste in domeniu si a suportului oferit de partenerii nostri de renume, am reusit sa dezvoltam si sa implementam atat solutii complete de productie, cat si solutii pentru o cerinta specifica.
  • .

PROGRAM LARG DE UTILAJE

  • Fie ca ne solicita un simplu fierastrau circular sau un centru de prelucrare cu comanda numerica complex, clientul poate fi sigur ca va gasi in noi un partener de incredere ce ii va oferi solutia optima. Gama larga de produse oferite garanteaza ca va gasi la noi utilajul modelat perfect pe necesitatile sale.
  • .

Service

  • Echipele noastre de tehnicieni din Bucuresti si din tara se ocupa in permenenta ca utilajele livrate sa fie in continuare o parte funtionala a procesului de productie.
  • .