Menu

Parteneri

 • logo-masterwoodMasterwood este o companie italiana ce produce utilaje de prelucrarea lemnului de peste 50 de ani, avand reprezentanta la nivel global. Produsele sunt facute 100% in Italia. Compania este specializata pe producerea de centre CNC pentru prelucrarea lemnului.

  logo-fravolFondata in 1957 in Padova, Italia, Fravol este speciliazata in productia masinilor de aplicat cant. Experienta acumulata in peste 50 de ani de activitate, le permite sa fabrice masini performante atat pentru micii producatori, precum si pentru productie industriala.

  logo-barberanFondata ca o afacere de familie in 1929, Barberan produce solutii industriale pentru finisarea suprafetelor. Compania este impartita in 4 divizii: laminare, infoliere, lacuire si printare digitala si se adreseaza clientiilor din industria mobilei, constructiilor, decorarii interioare si a producerii de ambalaje.

  logo-comevaComeva este un producator spaniol de utilaje variate, specializati pe routere CNC si masini de pus folie de cant. Avand peste 50 de ani de activitate, utilajele ofera flexibilitatea necesara.

  logo-cabinet-visionCabinet Vision face parte din grupul Vero Software, liderul mondial pe piata de software CAD/CAM. Cabinet Vision este solutia dedicate pentru productia de mobilier, permitand automatizarea completa a procesului de fabricatie.
  logo-citmCIT Meccanica este o companie italiana fondata in 1952, aceasta este specializata in productia de utilaje pentru ascutirea panzelor circulare si panzelor panglica si este cunoscuta pentru calitatea produselor sale.

  logo-incomacIncomac este o companie italiana ce produce camere de uscare si de aburire foarte fiabile. Acest fapt este dovedit vechimea companiei, precum si de garantia extinsa oferita produselor sale.
  logo-comaferComafer sunt printre primele companii producatoare de prese de brichetat rumegus si masini de tocat deseuri din lemn.

 • logo-coralFondata in 1958, Coral Group este o companie italiana specializata in producerea de sisteme de tratare si filtrare a aerului precum sistemele de exhaustare si filtrare rumegus, pilitura metalica, fumuri de sudura, dar si cabine aspirante pentru vopsire si sisteme de presurizare.

  logo-boereFondata initial in 1942 ca un magazine de reparatii in Waddinxveen Olanda, Boere este acum una din cele mai apreciate companii producatoare de masini de calibrat si slefuit, avand reprezentanti pe toate continentele. Au castigat respectul clientilor sai prin calitatea olandeza incontestabila.

  logo-italpresseCompania italiana Italpresse fondata in 1954 produce linii complete de prese hidraulice atat pentru micile intreprinderi cat si pentru fabricile mari acoperind mai multe sectoare industriale: lemn, poliuretan sau alte material din spuma, automotive etc. Italpresse ofera si solutii specializate in functie de nevoile clientilor.

  logo-rescoResco Tools ofera o gama complexa de scule necesare pentru prelucrarea lemnului, acoperind toate nevoile dumneavoasta. Ei sunt recunoscuti pentru sculele de usi si ferestre.
  logo-ddxDDX este o companie specializata in producerea de software pentru prelucrarea lemnului, pietrei si sticlei oferind posibilitatea realizarii de gravura 2D, modelare 3D, usi, scari si ferestre.

  logo-stori-mantelCompania ceha-elvetiana Stori-Mantel este una din intreprinderile cu traditie in domeniul prelucrarii lemnului si este specializata in producerea de masini pentru fabricarea paletilor si a fierastraielor circularele de retezat.
  logo-cosmecCompania italiana COSMEC produce utilaje pentru prelucrarea lemnului inca din 1960. Fierastraiele circulare multilama produse de acestia sunt disponibile in diverse configuratii si latimi de lucru.
  logo-casati-macchineAre o traditie de peste 70 de ani in fabricarea utilajelor de prelucrarea furnirului prin inovatie tehnologica permanenta. Casati Macchine sunt specializati pe productia de ghilotine pentru furnir si masini pentru imbinat furnir.

 • logo-altendorf
  Cu o traditie de peste 100 de ani, numele Altendorf a devenit sinonim cu fierastraie circulare de calitate superioara. Producatorul german a pus in functiune peste 150,000 de utilaje, de fiecare data cu aceiasi precizie.

  logo-casolinCompania italiana Casolin este faimoasa pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale precum fierastraiele circulare, masinile de frezat sau masinile de prelucrat pe 4 fete. Casolin vine in ajutorul producatorilor de mobila prin oferirea de utilaje clasice pentru orice afacere.

  logo-padePade este unul din liderii de piata in constructia masinilor CNC speciale pentru prelucrarea lemnului, plasticului, aluminiul si a materialelor neferoase. Compania italiana Pade si-a pastrat acest statut prin implementarea continua a inovatiilor tehnologice si prin oferirea de solutii personalizate fiecarui client.

  logo-maggiMaggi ofera o gama variata de masini de gaurit multiplu, fiind inovatoare inca de la infiintare. Firma este cunoscuta si pentru fierastraiele radieale si dispozitive de avans.
  logo-vollmerCu o traditie de peste 100 de ani, Vollmer a dezvoltat prima masina de ascutit in 1909. Viziunea sa a fost sa obtina ascutirea perfecta. Grija pentru detalii a reusit sa obtina recunostinta clientilor sai de-a lungul anilor.
  cml_logo_400_300Compania italiana CML Finishing ofera solutii de vopsirea diverselor materiale (predominant lemn, dar si sticla, metal si plastic) prin fabricarea de roboti de vopsire, atat a obiectelor plate, dar a partilor volumetrice.

  logo-lisy-dvorakFondata ca o afacere de familie, Lisy-Dvorak este specializata pe productia de prese si linii de imbinat in dinti. Compania ceha este recunoscuta pentru fiabilitatea produselor sale.
  logo-centauroPrin inovatiile implementate inca de la infiintarea companiei in 1946, Centauro si-a creat un renume pentru fierastraiele de panza panglica si strungurile vandute de ei.