Menu

Sofware de proiectare

>>

Software de automatizare a productiei

  • nika utilaje alphacam software CAD/CAM de automatizare a productiei
  • SOFTWARE DE EXPORT INTELIGENT LA CNC – ALPHACAM

    Formular cerere oferta
ALPHACAM este soluția CAD / CAM completă pentru industria de lemn
ALPHACAM integrează perfect atât prelucrarea în 2D cât și pe axe multiple, oferind o listă extinsă de strategii de tăiere care pot fi aplicate la orice tip de componentă. Principalul obiectiv al ALPHACAM este de a oferi clienților productivitate, fiabilitate și flexibilitate. Acest lucru poate fi găsit în toate modulele noastre, care includ rutare, frezare și gaurire.

Industry 4.0 CU ALPHACAM

Programul permite comunicarea directă a datelor tehnice direct din programul cad la utilajul CNC.
Folosind un sistem CAM convențional, fiecare fișier ar trebui să fie procesat individual, prin inserarea fișierului, extragerea caracteristicilor, aplicarea direcțiilor instrumentelor și căilor de instrumente, salvarea fișierului și a codului NC și apoi generarea rapoartelor necesare. ALPHACAM poate face acest lucru intensiv de muncă repetitivă în mod automat.
Automation Manager permite fișierelor CAD 2D și 3D, împreună cu modelele solide de la furnizori terți, să fie procesate în lot, de la pregătirea fișierelor până la aplicarea căilor de instrumente, codul NC fiind generat automat. În plus, fișierul creează o structură completă de raport, împreună cu etichete de piese și codare de bare.


  • Alphacam demonstratie prelucrare CNC pentru Romania


  • Alphacam produs finit usa cu arcuri