Menu

Service & piese de schimb

img

Service si piese de schimb

Service & piese de schimb

Prin serviciile oferite de echipa Nika Utilaje, dorim sa aveti siguranta ca faceti o alegere buna si ca aveti alaturi un partener de incredere. Datorita experientei noastre de 25 de ani in domeniu, va putem asigura o gama variata de servicii care vin in intampinarea nevoilor companiei.

Service utilaje

Tehnicienii nostri se pot deplasa la sediul sau fabrica dumneavoastra pentru a oferi suport in mai multe situatii. Cele mai frecvente sunt:
• Punere in functiune
• Instruire personal
• Service in timpul perioadei de garantie
• Service post-garantie

Piese schimb

Avem disponibile pe stoc sau la comanda piese de schimb pentru utilajele furnizorilor nostri. Lista celor mai importanti furnizori o gasiti si pe site-ul nostru aici. Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati prin formularul disponibil sau telefonic la (numar fix).

Consultanta tehnica

Pe baza experientei noastre in acest domeniu, va putem oferi consultanta pe numeroase tipuri de proiecte, oferind solutii la cheie (turn key projects) sau solutii pentru fluxuri tehnologice complexe. O parte din proiectele pentru care am colaborat cu succes le gasiti aici.

Consultanta pe fonduri europene

Va putem ajuta sa implementati cu succes proiecte pe fonduri EU datorita experientei noastre pe mai multe proiecte de acest gen. De asemenea, partenerii nostri va pot ajuta sa scrieti proiectul pentru a respecta cerintele Comisiei Europene.