Menu

Banner promotie CNC

La Nika Utilaje, sărbătorim 10 ani de la apariția conceptului de Industrie 4.0 cu reduceri de preț speciale la utilajele Masterwood și software-ul Cabinet Vision!

Denumirea de Industria 4.0 se referă la a patra revoluție industrială prin automatizarea producției cu ajutorul transferului de date, comunicarea directă online, robotizarea fabricii sau implementarea programe software de tip CAD/CAM. Astfel, efortul producătorilor este optimizat, rezultând in fabrici mai eficiente și un profit mai mare.

Totul a început prin propunerea noii Agende Digitale a Germaniei de către echipa lui Henrik Von Scheel, unul din inițiatorii mișcării. Conceptul a fost ulterior introdus pe scară globală la târgul Ligna de la Hanovra in 2011 Astfel, un program guvernamental a reușit în doar câțiva ani să revoluționeze lumea.

Noi dorim să încurajăm producătorii români sa adopte acest concept care deja produce rezultate incredibile în toata lumea. Așadar, vă oferim 3 soluții promoționale pentru adoptarea Industriei 4.0 în atelierul sau fabrica voastră:

  • Preț special pentru mașina de găurit multiplu Masterwood TF 100 2.0 în 2 pachete de echipare: Găurire+Frezare sau Complet*
  • Reducere la restul utilajelor Masterwood, indiferent de configurație
  • Preț promoțional pentru licențele Cabinet Vision achiziționate împreună cu orice utilaj Masterwood

Contactați-ne pentru oferta personalizată.