Menu

Banner Nika Utilaje la BIFE SIM

Mulțumim că ne-ați vizitat la BIFE-SIM!

Reacțiile voastre pozitive ne-au depășit așteptările! A fost o ediție a târgului cu foarte multe schimbări și ne bucurăm că reușim de fiecare dată să venim în întâmpinarea nevoilor voastre. În cadrul BIFE, au fost 4 zile foarte intense, în care am făcut demonstrații de software pentru proiectare mobilă, CNC și mașină de pus cant. Tot în cadrul BIFE, am anunțat 2 furnizori noi: Altendorf (producătorul german renumit pentru calitatea circularelor sale) și Incomac (producătorul italian inovativ de camere de uscare)

Am avut în stand o gamă completă de utilaje, atât pentru lemn masiv, cât și pentru PAL sau MDF, astfel explicațiile tehnice și negocierile comerciale au curs natural pe parcursul târgului. Pentru acest lucru, furnizorii noștri internaționali ne-au fost alături ca de fiecare dată, oferind suport și extra discount-uri pentru clienții noștri. Tot cu ei, am stabilit dezvoltarea pe termen lung, așa că mai avem o veste: am devenit dealer exclusiv ALPHACAM în România!

Ca să vă oferim timpul necesar pentru a vă decide asupra soluției tehnice potrivite, extindem toate promoțiile BIFE-SIM până pe 15.11.2019! Oferim preț promoțional pentru toate utilajele expuse la târg, dar și:

  • Preț special pentru mașina de găurit multiplu Masterwood TF 100 2.0 în 2 pachete de echipare: Găurire+Frezare sau Complet*
  • Reducere la restul utilajelor Masterwood, indiferent de configurație
  • Preț promoțional pentru licențele Cabinet Vision achiziționate împreună cu orice utilaj Masterwood

Contactați-ne pentru oferta personalizată.