Menu

  • RC110
  •  

    CAMERA DE SEPTIZARE PALLET LINE


    Formular cerere oferta
Model PALLET LINE
Date tehnice
Capacitatea camerei de uscare variaza intre 200 si 2000 paleti
Realizeaza tratament fito-sanitar conform cu ISPM 15 – FAO
Procesul de uscare si de tratament fitosanitar sunt integrate in software.
Tiparire raport legal
Structura camerei
Structura este autoportanta construita din aliaj de aluminiu de inalta calitate rezistent la acid si la rasina. Asamblarea camerei si face cu un singur tip tip de surub hexagonal, micsorand astfel timpul de montare. STRUCTURA ARE GARANTIE DE 10 ANI

Panouri izolatoare “COAT”
Conceptul COAT foloseste panouri izolatoare cu fata din aluminiu si interior din lana minerala ce asigura izolare termica constanta si de durata. Panourile sunt imbinate cu garnituri special proiectate acoperite cu o protectie din aluminiu, acest tip de imbinare elemina necesitatea aplicarii de silicon in timpul montajului
Pe interiorul fetelor de aluminiu se afla protectie din fibra de sticla rezistenta la apa groasa de 100 mm lipita la cald cu rasina speciala.
Grosimea panourilor: 116 mm
Latimea panourilor: 600 mm
Coeficient de transfer termic: K=0.34 kcal/m h0 c
Grosimea stratului exterior de aluminiu: 0.6 mm

Fluxul de aer
Fluxul de aer este generat de ventilatoare axiale reversibile cu 4 poli la 1450 rpm construite din aluminiu. Motoarele electrice sunt proiectate sa satisfaca nevoile particulare ale procesului de uscare – in conditii de umiditate si temperatura ridicate.

Usa principala
Structura usii principale este din aluminiu garantand resistenta si izolare fiind prevazute cu garnituri cauciucate.
Usile pot fi cu tip carte sau monobloc cu glisare pe sina.

Sistemul de incalzire
Incalzire se face prin folosirea apei calde, uleiului diatermic sau a aburului. Sistemul de incalzire este alcatuit dintr-o baterie de radiatoare cu un inalt grad de schimb termic ( apa –aer) realizate in blocuri modulare cu tuburi din material bi-metal. Valve electrice cu 3 cai controleaza fluxul de fluid prin acestea.

Sistemul de control al ciclului de uscare KDM easy@full.control
.
Unitate de control si planificare KDM controleaza toate sistemele camerei de uscare si planifica automat activareea diverselor sisteme conform parametrilor ciclului de uscare, monitorizand permanent acesti parametri.

Control cu inverter pentru camera de uscare
Software easy@fullcontrol pentru PC/laptop