bia software proiectare exemplu

1 an de BIA Software, soluția online de proiectare mobilă

Acum un an am lansat soluția Bia software pornind exact de la cererea clienților noștri. Mai exact, Bia Software este primul software românesc de configurare online a mobilierului.


Urmărim de fiecare dată să venim cu soluții tehnice potrivite fiecărui client în parte. Așa cum era de așteptat, am primit cu brațele deschise aceasta provocare nouă. Mereu ne-a atras această zonă de Industry 4.0 devenind distribuitori pentru mai multe soluții software dedicate industriei de prelucrare lemn.

Cea mai importantă colaborare este cu Hexagon Group. Suntem distribuitori în exclusivitate Cabinet Vision și Alphacam, 2 din cele mai folosite și apreciate programe CAD/CAM din lume. Cele 2 programe sunt singurele dedicate pentru industria prelucrării lemnului ale grupului. Despre acesta am discutat pe îndelete cu Revista din Lemn, atât despre Cabinet Vision ca program de proiectare mobilă, cât și despre Alphacam (link articole).

Proiectarea mobilei devine mai ușoară cu Cabinet Vision, cel mai folosit software CAD/CAM pentru industria lemnului

Construind pe expertiza noastră din zona software și din zona prelucrării lemnului, am creat BIA Software – soluția 100% online pentru proiectarea mobilei la comandă, cu preț afișat în timp real. Cu Bia, clientul final își configurează singur mobila dorită, iar proiectul este pregătit în mod automat pentru producție.

Prezentare Bia Software – solutia online pentru proiectare a mobilei la comanda

Pentru o implementare ușoară, am creat Bia Software cu 2 interfețe – una pentru clienții finali și alta pentru fabrică. Aceasta din urmă devine panoul de comandă pentru afacerea și producția ta. Primirea de comenzi din orice colț al țării este acum mai simplă.

Proiectare de mobilă la comandă, simplu și online

Suntem foarte pasionați de această soluție. Am povestit despre Bia Software și în StartUP Café pentru a arată inovația programului. Cele mai importante detalii tehnice se găsesc atât pe pagina de produs, cât și website-ul dedicat de prezentare. Mai simplu, ar fi să ne trimiteți mai jos o cerere și revenim cu broșură completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *