poveste de succes fabrica de mobila

Poveste de Succes: Fabrica de mobilă GinMob conectează utilajele de lemn prin Cabinet Vision

Fabrica de mobilă GinMob și Nika Utilaje conectează utilajele de lemn prin Cabinet Vision

Bine ați venit la Nika Utilaje, firma de încredere pentru achiziționarea de utilaje de prelucrare a lemnului din România. Astăzi, vă invităm să descoperiți o poveste autentică de succes, direct de la GinMob, unul dintre cei mai inovativi producători de mobilier din Blaj, România. Împreună cu Nika Utilaje, GinMob și-a propus să redefinească prelucrarea lemnului cu ajutorul celor mai avansate și eficiente utilaje. Haideți să vedem cum au realizat acest obiectiv!

Un Interviu cu Gheorghe Isăilă, Fondatorul GinMob:

Pentru a înțelege mai bine această poveste de succes, am stat de vorbă cu domnul Gheorghe Isăilă, fondatorul și proprietarul GinMob. Acesta ne-a dezvăluit cum viziunea și pasiunea sa pentru mobilierul de calitate au condus la transformarea afacerii sale.

“Am crezut întotdeauna că putem să ne tehnologizăm pentru a fi mai competitivi și în pas cu noutățile din piață. Cu Nika Utilaje ca partener, am fost în măsură să transformăm această viziune în realitate, oferind clienților noștri mobilă de calitate superioară.”

Mașina de aplicat folie pe Cant Fravol Fast 600-23:

Cu ajutorul mașinii de aplicat folie de cant Fravol Fast 600-23, GinMob a revoluționat procesul de finisare a mobilei. Această mașină de la Nika Utilaje oferă avantaje semnificative:

 • Eficiență de Top: Cu soluții tehnice inteligente, Fravol Fast 600-23 a crescut productivitatea și a redus timpul de producție.
 • Calitate Excepțională: Tehnologia sa de ultimă generație ce permite aplicarea adezivului PUR și asigură finisaje perfecte și durabile.
 • Operare Ușoară: Cu Fravol Fast 600-23, oricare membru al echipei poate crea mobilă cu profile de cant perfect finisate, fără efort suplimentar.

Mașina de Găurit CNC Masterwood Speedy:

Pentru a realiza mobilierul cu precizie maximă, GinMob a ales mașina de găurit CNC Masterwood Speedy de la Nika Utilaje. Această alegere a adus beneficii semnificative:

 • Precizie Extremă: Mașina de găurit CNC Masterwood Speedy realizează găuri și tăieturi precise, asigurând asamblarea perfectă a mobilei.
 • Flexibilitate și Viteză: Cu posibilitatea de prelucrare rapidă și variată, Speedy se potrivește tuturor cerințelor proiectelor mobilierului.
 • Eficiență Energetică: Consumul redus de energie face ca Masterwood Speedy să fie și o alegere eco-friendly.

Fierăstrău circular cu masă mobilă Altendorf WA80:

Pentru tăierea precisă a materialelor, GinMob a achiziționat fierăstrăul circular cu masă mobilă Altendorf WA80, oferit de Nika Utilaje:

 • Tăiere Impecabilă: Cu Altendorf WA80, tăieturile precise sunt garantate cu celebrul sistem de ghidaj marca Altendorf, Germania.
 • Siguranță și Ușurință în Utilizare: Tehnologia de securitate și funcționalitatea ergonomică fac din Altendorf WA80 un instrument ușor de operat.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Fierăstrăul circular cu masă mobilă Altendorf WA80 este construit pentru a rezista în timp și a oferi performanțe constante.

Software-ul de Proiectare Mobilă Cabinet Vision:

Pentru a coordona întregul proces de producție, GinMob s-a bazat pe software-ul Cabinet Vision. Acesta oferă:

 • Proiectare Avansată: Cabinet Vision permite proiectarea ușoară și precisă a mobilei, inclusiv finisaje personalizate.
 • Gestionarea Eficientă a Producției: Prin automatizare și optimizare, Cabinet Vision ajută la creșterea eficienței și reducerea costurilor.
 • Calitate Consistentă: Cu Cabinet Vision, fiecare detaliu este precis și fiecare mobilă este realizată cu calitate superioară.

Nika Utilaje este mândru să fie partenerul GinMob în această călătorie către excelență în producția de mobilier. Povestea de succes de la Blaj este un exemplu clar de cum inovația și pasiunea se întâlnesc în industria mobilierului. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să oferim soluții tehnice de top și să contribuim la creșterea industriei mobilei în România.

Pentru a vedea această poveste de succes în acțiune, urmăriți videoclipul nostru special de la fabrica GinMob și descoperiți cum Nika Utilaje transformă industria mobilierului!

Suntem mai mult decât un furnizor de utilaje, suntem partenerii voștri. #PartenerNika pentru o #fabricademobila modernă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *