Zuriarrain din Spania – Exemplu de Inovație și Eficiență cu Altendorf

HAND GUARD stabilește un nou standard de siguranță.

Atunci când vine vorba de producția de mobilier și elemente din lemn de înaltă calitate, compania Zuriarrain din Spania știe că eficiența și calitatea sunt esențiale. Cu o experiență vastă în producția de mobilier personalizat și elemente decorative pentru diverse industrii, Zuriarrain caută mereu soluții inovatoare pentru a-și îmbunătăți procesele și a livra produse de cea mai bună calitate clienților săi.

ZURIARRAIN atelier de tâmplărie achiziționează primul său HAND GUARD

Atelierul de tâmplărie ZURIARRAIN a fost fondat în 1983. Activitatea sa principală constă în fabricarea de mobilier la comandă și instalații comerciale, inclusiv producția de piese speciale și lucrate manual din lemn masiv. Compania din Lezo (Gipuzkoa), Spania, dispune, de asemenea, de un showroom mare pentru a servi mai bine clienții săi.

A venit momentul să se înnoiască cu utilaje noi, mai exact un nou fierăstrău circular și Mikel Zuriarrain nu a ezitat niciun moment. Având în trecut o accidentare la deget, a optat pentru siguranța sistemului HAND GUARD de la ALTENDORF pentru fiabilitatea și precizia acestei mașini de excepție.

“Nu poți economisi la siguranță,” spune tânărul responsabil al atelierului de tâmplărie din Gipuzkoa. “Tatăl meu, care acum este pensionar, a vrut întotdeauna să opereze o mașină de la ALTENDORF și acum avem cea mai bună ferastrau circular cu masă glisantă de pe piață, cu cele mai avansate măsuri de siguranță.”

Monitorizarea camerei garantează siguranța

HAND GUARD, sistemul de asistență pentru siguranța fierastrăului cu masă glisantă de la ALTENDORF, redefinește standardul de siguranță pentru fierastraiele cu masă glisantă de pe piața mondială și a fost certificat de Berufsgenossenschaft Holz und Metall (BGHM) și premiat cu sigiliul german pentru siguranță testată (GS).

Sistemul HAND GUARD, bazat pe cameră, monitorizează o zonă mare în jurul lamelor ferastrăului. În momentul în care sistemul de cameră detectează că mâinile intră în această zonă, lama fierastrăului este coborâtă. Acest lucru previne contactul degetelor și mâinilor cu sursa de rănire încă de la început. Chiar și la o viteză de lucru de 2 metri pe secundă, sistemul declanșează în timp util și previne orice fel de accident.

“Calitatea finală a produsului este rezultatul unui proces de producție atent, de la design la selecția materiilor prime, fabricație, testare și transport.”

Mikel Zuriarrain – Proprietar al atelierului de tâmplărie ZURIARRAIN

Adaptat nevoilor – fierastrău circular cu masă glisantă personalizat

ZURIARRAIN a achiziționat mașina menționată cu caracteristici excelente și numeroase opțiuni. De exemplu, masa glisantă permite introducerea de plăci de până la 2.800 mm. Fierastraul circular are încorporat un sistem de acționare ergonomic sofisticat, amplasat la un capăt al mesei glisante, care permite pornirea ferastraului și a lamelor de tăiere când o placă plasată pe ghidaje împiedică operatorul să acceseze controlul numeric al mașinii. În plus, un afișaj digital afișează măsurile exacte pentru tăierea panourilor cu o precizie totală.

“Este un fierastrau impresionant care acum ne garantează și siguranța,” subliniază Mikel Zuriarrain. “Ca și un semafor, sunteți avertizat de o lumină galbenă când vă apropiați de lama fierastrăului”.

În România, suntem mândrii că noi Nika Utilaje suntem furnizor autorizat Altendorf și că putem să aducem astfel de soluții inovatoare pe piața noastră. Merităm o producție eficientă și sigură.

“Altendorf nu doar taie lemnul, ci sculptează viitorul atelierelor noastre de prelucrare a lemnului. Cu precizie și tehnologie avansată, ferastraiele cu masă glisantă Altendorf reprezintă baza pe care construim inovația și calitatea în producția de mobilier.” – Cristian Brosiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *