Fonduri europene pentru utilaje de prelucrare lemn

Utilajele pentru prelucrarea lemnului sunt o investiție importantă pentru fabrica sau atelierul vostru. Tocmai din acest motiv, mulți dintre clienții noștri apelează la fonduri europene pentru a finanța această achiziție. Fondurile europene (rambursabile sau nerambursabile) sunt împărțite pe mai multe măsuri sau axe prioritare.

Există numeroase surse de finanțare pentru achiziția de echipamente și utilaje


Indiferent de finanțare, este important să știți detaliile proiectului pe care aplicați. În acest demers, vă poate ajuta consultantul de fonduri europene sau informațiile oferite chiar de Ministerul Fondurilor Europene. O altă sursa importantă de informații sunt și publicațiile media specializate pe zona antreprenoriatului cum ar fi StartUp Cafe. Ei prezintă cele mai importante știri din aceasta nișă. Tocmai din acest motiv, am ales să colaboram cu ei pentru a comunica lansarea programului nostru – Bia Software – soluția online pentru proiectarea mobilei.

Află mai multe despre clienții noștrii care au început afaceri prin StartUp Nation


Avem deja foarte multă experiență oferind numeroase utilaje achiziționate prin programe finanțate cu fonduri europene. De exemplu, o parte din clienții noștri și-au început afacerile prin fondurile StartUp Nation. O parte din aceste povești de succes le-am povestit și împreună cu Revista din Lemn. Pe lângă aceastea, mai sunt și proiecte europene mai mari, unde producătorii de mobilă pot să își eficientizeze fabrica sau chiar să și-o digitalizeze profitând de toate beneficiile revoluției industriale 4.0.
Noi vă putem susține pe tot parcursul perioadei de elaborare și depunere a proiectului european. Știm deja procesul și specificitatea acestor finanțări, indiferent că vorbim de StartUp Nation sau de alte măsuri.


Pentru a putea începe discuția, avem nevoie să știm ce vă doriți să realizați cu acest proiect. Pentru aceasta cel mai bine ne contactați direct. Pentru mai multe detalii, puteți să ne lăsați chiar și detaliile proiectului direct aici.

Comments 2

    1. Post
      Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *