fierastrau circular Rojek in depozit de lemne

O nouă instalare de utilaje pentru lemn masiv

Echipa tehnică Nika Utilaje face mereu instalări și puneri în funcțiune ale utilajelor vândute și acum vă povestim despre ultima livrare de utilaje la un depozit de lemn masiv.

Mai exact, am instalat un fierăstrău circular cu masă mobilă ROJEK PK 250A la Oradea (localitatea Poieni). Datorită fiabilității crescute a mașinilor produse de firma cehească, ele sunt cele mai potrivite pentru orice munca, indiferent de dificila. Rojek, o afacere de familie de peste 100 de ani, este specializată în utilaje rezistente, pe care vă puteți baza ani la rând. De-a lungul acestei perioade, au adus îmbunătățiri continue că să mărească rezistența utilajelor. Mai multe despre povestea din spatele firmei Rojek, am vorbit cu Revista din Lemn.

Video de prezentare ale fierăstrăielor circulare Rojek


Fierăstrăul circular este compact și adaptat atât pentru ateliere mici, cât și fabrici mai mari. Masa de lucru a fierăstrăului circular este 1200mm, potrivit pentru spații reduse. În același timp, există și varianta cu masă mobilă mai mare de 2000m. Pentru dimensiuni chiar și mai mari există alte modele, cum ar fi fierăstrăul circular cu masă mobilă PK 320A.

Alt unghi al fierăstrăului circular cu masă mobilă

În același timp, fierăstrăul circular este un utilaj esențial în orice fabrică sau atelier. Este și unul dintre cele mai cerute produse ale noastre. Din acest motiv, avem o gamă variată de fierăstraie circulare cu masă mobilă de la diferiți producători, inclusiv de la renumitul producător Altendorf Group. Puteți să ne trimiteți o cerere cu necesarul tehnic ca să vă putem oferi soluția cea mai buna pentru producția voastră și pentru creșterea profitabilității afacerii voastre.

Fierăstrăul circular cu masă mobilă într-un depozit de lemne

Despre ce vă doriți să mai scriem? Suntem experți în prelucrarea lemnului și suntem dedicați să oferim soluțiile tehnice potrivite pentru fiecare client. Așa că puteți oricând să ne scrieți că ne dorim să știm opiniile voastre.

Dacă doriți să aflați mai multe vești din industria lemnului și oferte promoționale, puteți să vă abonați la newsletterul nostru mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *