Fabrica de masini de aplicat cant Fravol

Despre vizita de la fabrica Fravol de mașini de aplicat folie pe cant

Căntuirea este un proces de bază în prelucrarea PAL-ului, deci mașina de aplicat cant ABS este un utilaj esențială pentru orice fabrică de mobilă din PAL.
Din exact acest motiv, am ales să colaborăm cu furnizori care oferă soluții tehnologice eficiente prin utilajele pentru PAL. În cazul căntuirii, unii din partenerii noștri importanți este compania Fravol din Padova, Italia. Firma are peste 60 de ani de experiență în producerea mașinilor de aplicat cant, timp în care a adus îmbunătățiri continue. Despre inovațiile și povestea născută în 1957 am povestit împreună cu Revista din Lemn.

Despre Fravol și masinile de aplicat cant

Asemeni nouă, Nika Utilaje, Fravol este o afacere de familie care a dovedit că alături de cei dragi construim mai ușor un business de încredere și de durată.

Discutii despre noile mașini de aplicat cant


Cu furnizorii noștri, păstrăm mereu o relație apropiată ca să vă oferim vouă, clienților noștri, cele mai potrivite soluții tehnice. Astfel, am fost la o nouă vizită de fabrică în Padova pentru a vedea noile motoare cu eficiență mărită. Aceste motoare pentru mașinile de cant sunt conforme noilor norme europene și respectă standardele de eficiență energetică și de sustenabilitate ecologică.


Gama de utilaje de căntuire produse de Fravol a fost dezvoltată având în minte nevoile specifice ale producătorilor de mobilier din PAL, indiferent că vorbim de bucătării, mobilă de birouri sau alte corpuri. Așadar, comercializăm mașini de aplicat cant pentru diferite capacități – mașini de cant de producție medie și de producție industrială, precum și de pentru aplicare de folie ABS pe cant curb și drept.


România este o piață foarte importantă pentru Fravol, așadar ne folosim de această oportunitate pentru a dezvolta soluții noi tehnologice care să deservească și mai bine producătorii români de mobilă din PAL. În același timp, suntem oameni tehnici, pasionați de noutățile industriei prelucrării lemnului așa că este mereu o plăcere să discutăm despre producerea utilajelor specifice. Mai jos, vă lăsăm câteva poze de la fabrica Fravol de mașini aplicat cant din Padova, Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *