Menu

  • RC110
  •  

    CAMERA DE USCARE DRYLINE


    Formular cerere oferta
Capacitatea camerei de uscare variaza intre 10 si 20 m3
Sistemul este complet cu panou de control cu INVERTER
In interiorul camerei de uscare sunt montati: 2+2 senzori de temperatura, 4 sonde de umiditate pentru lemn.
Structura camerei
Structura este autoportanta construita din aliaj de aluminiu EN AW – 6060 de inalta calitate rezistent la acid si la rasina. Asamblarea camerei si face cu un singur tip tip de surub hexagonal, micsorand astfel timpul de montare.

Gurile de ventilatie
Gurile de ventilatie sunt amplasate pe peretele din spate al camerei. Acestea sunt realizate din aluminiu si sunt echipate cu servomotoare.

Fluxul de aer
Fluxul de aer este generat de ventilatoare axiale reversibile cu 4 poli la 1450 rpm construite din aluminiu. Motoarele electrice sunt proiectate sa satisfaca nevoile particulare ale procesului de uscare – in conditii de umiditate si temperatura ridicate. Paletele ventilatoarelor sunt construite din aluminiu

Usa principala
Structura usii principale este din aluminiu garantand resistenta si izolare fiind prevazute cu garnituri cauciucate.
Usile pot fi cu tip carte sau monobloc cu glisare pe sina.

Sistemul de incalzire
Incalzire se face prin folosirea apei calde, uleiului diatermic sau a aburului. Sistemul de incalzire este alcatuit dintr-o baterie de radiatoare cu un inalt grad de schimb termic ( apa –aer) realizate in blocuri modulare cu tuburi din material bi-metal. Valve electrice cu 3 cai controleaza fluxul de fluid prin acestea.

Sistemul de control al ciclului de uscare KDM easy@full.control
Unitate de control si planificare KDM controleaza toate sistemele camerei de uscare si planifica automat activareea diverselor sisteme conform parametrilor ciclului de uscare, monitorizand permanent acesti parametri.

Control cu inverter pentru camera de uscare
Software easy@fullcontrol pentru PC/laptop