Menu

  • nika utilaje cabinet vision software proiectare mobilier
  • SOFWARE PROIECTARE MOBILIER CABINET VISIONCabinet Vision este un software proiectare mobilier cu functii CAD.
Acesta este disponibil in 4 variante:

  • Solid Drafter
  • Solid Standard
  • Solid Advanced
  • Solid Ultimate

S2M – SCREEN 2 MACHINE – este software-ul CAM ce comunica toate datele proiectului din Cabinet Vision direct catre CNC.
Acesta este disponibil in 4 variante:

  • Solid Essential
  • Solid Standard
  • Solid Advanced
  • Solid Ultimate

Puteti vedea aici video cu software proiectare mobilier Cabinet Vision YouTube-logo-full_color-(1)-29-H

Solid Standard
Solid Standard a fost proiectat pentru o mica fabrica de mobilier. Solid Standard va ofera functionalitatea necesara pentru a trece afacerea dumneavostra catre pasul urmator. Acest produs va ajuta sa incepeti drumul spre automatizarea CNC. Solid Standard este un software de proiectare si fabricatie care va permite sa detaliati toate corpurile de bucatarie si/sau mobilier comercial. Solid Standard genereaza automat desenele dumneavoastra, randarile 3D, lista materialeor necesare, lista pieselor si estimarile de cost. Lucrand in mod grafic creati rapid schitele, sau utilizati functia incorporata de comanda pentru a obtine o estimare rapida.

Solid Advanced
Solid Advanced a fost creat pentru fabrici medii si mari pe baza functionalitatii Solid Standard, acesta ajutandu-va sa va cresteti afacerea. Solid Advanced este un software care va permite sa intrati in detaliile atat ale corpurilor de bucatarie, cat si ale proiectelor arhitecturale complexe. Solid Advanced va genera in mod automat desenele, 3D renderings, taieturile, materialul necesar, desenele de asamblarea si estimari de costuri. Lucrand in mod grafic creati rapid schite, sau utilizati functia incorporata de comanda pentru a obtine o estimare rapida.

Solid Ultimate
Solid Ultimate reprezinta cea mai completa solutie pentru orice producator de mobilier rezidential sau comercial de orice marime (fabrica mica, mare). Solid Ultimate va ofera un set intreg de instrumente, pentru ca produsul final sa fie exact asa cum doriti. Puteti sa creati si sa detaliati toate lucrarile dumneavostra folosind o tehnologie de modelare a solidelor. Solid Ultimate genereaza in mod automat desenele, randarile 3D, lista de taiere, lista de materiale necesare si estimari de costuri.

Solid Drafter
Solid Drafter a fost creat ca un instrument de schitare si estimare, care sa fie folosit in concordanta cu solutia actuala Solid. Solid Drafter are toate caracteristicile de prezentare si puterea de estimare ca si Solid Advanced fara functiile (si costul suplimentar al acestora) folosite de inginerii de productie pentru a lansa comanda in fabricatie.
Solid Drafter este un instrument de schitare si estimare care va permite sa detaliati toate lucrarile dumneavostra, de la corpuri de bucatarie pana la proiecte arhitecturale complexe. Solid Drafter genereaza in mod automat desenele, randarile 3D, si estimarile de costuri. Lucrand in mod grafic creati rapid schite, sau utilizati functia incorporata de comanda pentru a obtine o estimare rapida.

nika cabinet vision software

Prezentare generala S2M CENTER
S2M Center este cea mai puternica solutie automata CAM  din industria de prelucrare, oferind optimizarii la taiere, Block Nesting, True Shape Nesting, precum si iesiri pentru masinile de gaurit si masinile automate de retezat si de frezat imbinari (cep propriu, coada de randunica).
Functiile de filtrare si de setare a masinilor ale S2M CENTER permit programarea unui numar nelimitat de masini simultan, inclusiv generarea automata a etichetelor pentru piese in timp real, la cerere etichete partiale, diagrame de modele,  rapoarte despre scule, estimari ale costurilor, si generarea de G-Code gata de rulat pe CNC.
Acest lucru permite utilizatorilor sa reduca in mod dramatic, utilizarea materialului si a costurilor pentru forta de munca prin fluidizarea proceselor de fabricatie.

Puteti vedea aici video cu software proiectare mobilier Cabinet Vision YouTube-logo-full_color-(1)-29-H

Label-IT – sistem generare etichete

Etichetare in timp real pentru circulare sau CNC Nesting

Optimizare a panoului – cu / fara conexiune la masina

Puteti vedea aici video cu software proiectare mobilier Cabinet Vision YouTube-logo-full_color-(1)-29-H